En tripp till ridhuset igen

 
Japp idag drog jag och figge iväg till ridhuset för att rida lite.
 
Som vanligt var vi helt själva, hur skönt som helst så då kan man ställa upp hinder och bommar hur man vill :D
 
Började rida honom som jag alltid gör när jag kommer till ridhuset 5 minuter i varje varv i både trav och galopp, få honom att gå i balans och jobba på framåt utan att bli tung i mina armar. Dock har vi ju ett hörn i ridhuset som är SKIT farligt tydligen så vi tappar jämt rytmen där, men men bara att fånga upp igen och jobba på.
Första övningen för dagen, trav bommar.
 
Först började vi värma upp på dom 4 st bommar som var upphöjda på varsin sida på 2 av dom. Han kom tillbaka bra vissa gånger men så fort det blir lite ur balans så går det väldigt fort och okoncentrerad, fokuserade även på att vara mitt över alla bommar vi har en tendens till att dra till vänster på ALLT. Men nu fick vi verkligen jobba på både balansen och rakheten
 
Sen lag vi till 4 travbommar och ett räcke på andra sidan, det gick riktigt bra och han fick kämpa på bra för att travhoppa över hindret ut och ha kraft över hela serien. även där var jag tvungen att vara jättenoga med att han gick rakt igenom serien.
Räcket ut slutade på 115 cm kanske innan vi lag av och gjorde om övningen.
 
På slutet gjorde jag galoppbommar som dom 4 st bommarna och med räcket lag jag tre galoppbommar innan hindret i stället. Fick till det riktigt bra och hoppade på slutet räcket på 140 cm, dock hade han en tendens till att vilja smita åt höger när vi gjorde om det till galoppbommar så fick jobba på bra för att hålla honom rak och i bra galopp.
 
Är nöjd med Figge idag, trots att ena hörnet i ridhuset är livsfarligt tydligen, fast att vi har ridit i detta ridhuset i 3 år nu ;)
 
<3
 
 

Julklappar


Lite av mina julklappar som jag fick :) 
Allt är inte med på bilden då jag har börjat använda lite, ett jättefint armband från hjärtat, en vinter jacka från pappa, tröja , en superbra Pannlampa från hjärtat . Nu kan jag rida i kolsvarta mörkret ;) och lite till ;) 
Är supernöjd med årets julklappar :) 

Morgon galopp

Nu på morgonen har jag och Figge tagit oss en härlig ridtur med mycket galopp.
 
Vi var ute i 1 h och 15 minuter, som sagt mycket galopp blev det och Figge var super fin. Red på bett och graman och jobbade på hans bärighet i alla gångarter.
 
<3
(bilden är från förra vintern)

Mål 2014 för oss!

 
Dags att sätta upp nya mål nu när 2013 börjar närma sitt slut och 2014 nosar på ingång.
 
Mål 2014:
- Flera stadiga rundor i 120 med fina placeringar.
- Debutera på nationell nivå.
- Debutera 130 så fort allt känns bra för säsongen.
- Tävla BARA Max 2 st 110 klasser under 2014!
- Ha kul och  våga mer, hålla planen från grunden.
 

Grymt taggad till tävlingsåret 2014 :D <3!!!

Ridhuset på morgonen igen

 
 
stack i väg till ridhuset idag, passade väldigt bra då det regnade supermycket som sedan gick över till snöslask. Så jag är nöjd att jag valde det idag ;)
Idag körde vi styrka , figge hade väldiga problem med ett hörn i ridhuset och går inte att trava eller galoppera förbi det utan att han kastar sig, men i skritt går det super bra och i vänster varvet går det hur bra som helst. Så jäkla knäpp ;)
 
Som ni ser på min ritade bild och den jag har tagit på kortet så gjorde vi lite styrka idag, med galoppbommar och hinder med både bom framför och bakom. Körde denna övning på en åtta, Figge gjorde detta superbra. Skulle kunna ha suttit och nött hur länge som helst, så jäkla kul när han är såhär. Dock ska jag ju sluta när han gör övningarna så jäkla strålande så. aja. Han var verkligen med mig hela övningen igenom, dock ville han rusa iväg vissa gånger då vi inte kom perfekt på bommarna innan det lilla hindret så det var bara att ta tillbaka och hitta balansen igen och köra vidare innan nästa "hinder" kom.
 
Men som sagt han var superfin idag och det är verkligen kul att se och känna såhär bra resultat av något vissa dagar ;)
 
Figge är en underbar häst, undra om jag kommer få en såhär snäll och lugn nästa häst vid hantering. När jag byggde fram övningen idag så gick han runt i ridhuset och kollade lite och sen när det var dag att plocka bort övningen så gick han omkring i ridhuset igen och strosade, självklart var jag själv i ridhuset ;) så skönt att veta att han är så lugn och finner sig verkligen i det vi gör, hettsar väldigt sälla upp dig.
 
om det rasar snö från ridhuset när han är där i och det bara dånar och dom andra hästarna i ridhuset får spel så fortsätter figge jobba på i alla takt och kollar bara lite på vad dom andra gör ;)
 
Min prins är bäst <3
 

Julafton <3

Min julafton började med gröt hos min kära mor och Kent.
Riktigt mysigt att göra det varje jul :)
 
Sen bytte jag julklappar med mitt hjärta, jag fick en SUPER GRYM pannlampa, jäklar vad den lyser bra nu kan jag rida i mörkret igen utan problem :D Sen fick jag ett jättefint armband :D Mitt fina hjärta kan han ;) <3
 
Sen vid 14 tiden åkte jag till munga och firade resten av kvällen och natten där ;)
Lite julklappar vart det, dock hade inte alla kommit här heller ;)
Min syster som vanligt DRUNKNAR i julkappar ;) haha
 
Jag själv är super nöjd över mina, saker jag verkligen ville ha och behöver så som sagt jag är super nöjd-
 
Min julafton har varit hur underbar som helst <3

23 december

 
1 dag kvar nu och marken är grön och tråkig, vart är snön? om den inte har kommit nu så behöver den inte komma alls efter jul.
 
Såhär såg julafton ut för 3 år sedan, vitt och fint men lätt snöande .
Idag har jag målat lite på morgonen innan jag åkte hem till brusboskogen igen
Visst är jag duktig ;) Så fint det blev :)
 
sen har jag joggat Figge lite lätt idag, efter gårdagens mjölksyre övning. Han var fin och så stretchade jag honom lite efter för säkerhets skull, då han ska vila imorgon :)
 
Nu väntar jag på att farmor och farfar ska komma så vi får fira "illa" julafton.
 
Igår innan jag åkte till skämsta så klädde vi granen här hemma, sjukt fin gran i år :D
 
 
Hoppas att ni inte stressar allt för mycket dagen innan julafton nu :D
 

hoppträning för Linda E.


 
Igår eftermiddag åkte jag och figge till Björklinge för att ha lite markarbetsträning .
 
Vi började med att hoppa ett litet plankhinder med både bom framför och efter, ha hästarna i samma galopp hela tiden, efter det hoppade vi en lite gymnastisk bana.
Vi började med det lilla hindret från vänster och sen över dom två bommarna ett galoppsprång i mellan och sen 2 galoppsprång in på studsen och 2 galoppsprång tre galoppbommar med 1 galoppsprång ii mellan och sen planket ut vänder till höger och fortsätter över dom 3 galoppbommarna och sen in i studsen och över dom 2 bommarna och ut på planket vände vänster efter det och över dom 2 galoppbommarna och sen vidare och så satt vi och nötte tills vi gjorde det strålande.
 
Figge fick lite bråttom i studsen några gånger men annars gjorde han allt strålande bra :)
 
Efter det skippade vi bommarna och satt och red som en 8 över hindren.
 
på slutet satt vi bara och nötte över plank plank på kortsidorna. Så bra galopp inte att han drar iväg efter hindret, ha balans genom kurvan och mot hindret.
 
Figge var riktigt fin igår, han är bäst min lilla prins när han känner att ryttaren inte mår helt hundra. han vet verkligen hur man gör en tjej glad :)
 

Så har jag anmält oss till årets första tävling 2014!!!! :D
LÄNGTAR INTE LITE REDAN :D <3
Snälla bli februari nu !!!

Ridit två bruna på morgonen

Började morgonen med att rida Linda/charlottes häst, en pigg och glad häst efter 6 veckors vila ;) Mycket trevlig häst :)
 
sen red jag min egna men han var inte så rolig att rida idag, rädd för typ allt och ville bara springa fort och de ville inte ja . Får rida ett markarbetspass imorgon tror jag innan hoppträningen på söndag . Söndag blir det hackamore på, då det är de jag får jobba med hemma och inte vanligt bett. Så jag kanske kan få hjälp med det.
Min "nya" ridstil fungerar inte så bra på hackamoret som det gör på bettet så lika bra att träna med det då.
 
Nu vart det snurrigt men jag vet vad jag menar i alla fall ;) hahah
 
Nu ska jag vila lite min mage tar kål på mig vet inte varför den gör såhär ont idag :/ skulle kunna betala för att bli av med magen, känner jag .
 
Hoppas att ni får en trevlig fredag, snart julafton :D <3

Ridhuset på morgonen.

I morse åkt jag och Figge iväg till ridhuset igen för att ta oss ett ordentligt pass i ridhuset:)
 
Han var riktigt fin i början, fokuserade bara på att ha honom lätt i handen och balanserad. sen jobbade vi med bommar både i trav och galopp. han gjorde det väldigt bra och lydig, några snubblingar och tappa balansen men kom tillbaka rätt snabbt för att vara figge ;)
 
Vart ett riktigt svettig pass för oss båda, båda fick jobba på bra idag ;)
 
<3

Figge och jag står med i tidningen idag :D




Minnen kommer upp

 
igår kväll fick jag något ryck och började städa ena halvan av mitt skåp som jag har på mitt rum.
 
det skulle jag inte ha gjort blev sittandes i 2 h och gick igenom det skåpet vad som skulle kastas och vad som skulle sparas. då kommer det fram massor av skolkataloger från när jag gick på förskolan och det innebär att jag hitta URGULLIGA SÖTA kort på min älskling .
Så himla söt jag smälter :D Så söt älskling <3
 
även massor av olika diplom och skolarbeten, som jag sälvklart har sparat kvar. :)
Börjar med detta om min framtid, jag har tävlat på kråkhoppet, helt sjukt hur stor man tyckte at denna tävling var när man var 14 år, denna tävling för mig idag är som vilken tävling som helst ;) Jag har ett jobb men jag jobbar inte som hovslagare, eller har någon uppfödning av hästar tyvärr :/ HAhah jag bor kvar på pappas gård men det är han som äger den och inte jag som drömmen tydligen var att ta över denna gård ;)
För 10 år sedan fanns inte tdb eller equipe så då fick man skriva ut ett tjockt häfte till varje tävling eller om man fick det på tävlings platsen, tydligen gick det inte såbra för mig på denna tävling om man läser min fula handstil på framsidan ;)
Helt sjukt att jag har sparat detta !
 
jag har haft en tid i livet när jag spelade tvärflöjt, minnen kommer tillbaka ;)
Hoppa att tomten är lika snäll i år och ger min en häst ;)
 
När jag fick min tappsko kurs på fick jag även kurs etta på riktning av tappsko, tydligen var jag riktigt duktig på det. läraren ville att jag skulle gå smideskurs ;) riktigt roligt :)
På dagen så var jag ner till Tierp och gjorde lite ärenden och jag klippte mig också:)
snelugg blev det, jättenöjd :)
 
 
Dags att sätta fart på dagen nu :)
 
 
 

Hoppning nu på morgonen

Idag så åkte jag och Figge till ridhuset på morgonen och hoppade lite :)
 
Började passet med ett ordentlig dressyrpass i 30 minuter, skänkelvikning i galopp gick betydligt bättre idag ;) han var superfin och rida lite het på gröten, men på ett positivt sätt :)
 
sen började vi med att rida över en bom på volt både i trav och galopp.
sen lag vi till räcket fast på lägre höjd, och tog även oxen i andra varvet. Båda hindren låg typ på 70 cm när vi började värma upp.
 
Sen hoppade vi fem och en halvan, han hoppade riktigt bra och hindret ut slutade på 150cm  på slutet. jäklar som han hoppade :D
Min häst är 160 cm ;)
 
på slutet lag vi till lite mer hinder, först tog vi fem och en halvan sen vända igenom ridhuset över bommen byta varv och så tog vi räcke och oxen 14m 3 galoppsprång oxen ut slutade på 145 cm. och räcket in låg på 125 cm . Jäklar som han hoppade idag, riktigt fina språng. Han taggade verkligen till, red på mitt vanliga raka bett med :) Synd att han inte mun håller för att rida på det varje dag :/
 
Supernöjd över min fina häst <3

Måndags kväll och känns som huset ska blåsa bort

Måndagen har gått fort! 

Red Figge på eftermiddagen på åkern, jäklar så mjukt det var på vissa ställen. Han skötte sig okej det blev ett ordentligt markarbetapass vi tar upp mera imorgon när vi åker till ridhuset. Men han var okej att rida, blåste rejält. Han hade riktigt svårt att göra skänkelvikning i galopp åt vänster håll stod typ bara och studsade på stället fick börja om och ta typ 3 galoppsprång åt sidan och sen bryta av och arbeta oss längre och längre åt sidan . Vi tar upp det imorgon igen med lite jämnare underlag med ;) 

Sen har jag läst i min bok och vikt och hängt 2 maskiner tvätt. 

Nu på kvällen när jag tog in hästarna så kom jag på hur sexig kag känner mig varje dag ;) 
Eller inte , tur att man bor på landet alltså ;) fy!! Haha

Nu blir det snart mordet i Sandhamn och sen sängen :) 


Snön smälter bort

 
 
Jaha då var det bar mark igen då och jätteisigt i hagarna, stackars Nicke får slå på honom skor snart om det inte kommer snö.
 
Jag har fortsatt varit sjuk, febern gav väl med sig helt i fredags men har fortfarande svårt att andas ibland och har ont i halsen, en vecka sen det började nu. så har gått på iprem och Alvedon sen dess det borde ge sig snart tycker jag, så tråkigt att vara täppt..
 
helgen har varit lugn, var med figge till ridhuset i lördags morse med Linda och Dylan, bådas hästar hade nog lite för mycket enerigi ;)
 
efter det gjorde jag klart stallet och åkte sen vidare till Tierp, handlade lite mat och sen hem till älskling, lagade lite matlådor till honom och julpyntade lite ;)
Några fina tomtar är framme i alla fall och till helgen kommer granen in :D
 
efter det var jag iväg och firade farfar på hans 81 års dag (fast han fyllde i går söndag)
 
sen hämtade jag äntligen upp älskling som hade varit borta på firmafest i våsterås, så på kvällen fick jag honom för mig själv ;)
 
I går söndag skulle jag ha varit iväg och löshoppat figge men då jag fick ett medelande av hon som höll i det att det var isgata på vägen ut till henne så hoppade jag över det då jag inte vill riskera något, får inte hända figge något. Så kommer det ju flera chanser. ;)
När jag väl var hemma så regnade det så figge fick en vilodag, tror inte han klagar !
 
När jag kom hem till älskling igen så bakade jag lite bullar och sen lagade vi mat tsm :)
 
Nu idag har jag gjort färdigt stallet är bara ridningen kvar och sen har jag fixat i hagen så allt är klart för vintern och snön , men sen orkade jag inte så mycket mer så nu är jag inne och vilar en stund innan jag går ut och rider Figge.
 
 
Trevlig julafton gott folk ;)
eller inte :(
 
JAG VILL HA SNÖ !

11 dagar kvar innan tomten kommer , liten lista !

 

I år har detta stått på min lista till snälla tomten.

 

 

-  Svart munkjacka stl XS/36

-  Skilda världar volym 11

-  sadelgjord stl 110         ( Finns på HÖÖKS )

-  Tävlings kavaj stl 36 (marinblå)( finns på HÖÖKS )

-  Fårskinstofflor

-  Trosor

finns på Ginatricot


-   Långa chaps

- Longeringssystem (finns på HÖÖKS )
 
- egen stor gård med fint stall, ridhus och volt . snälla tomten ;) haha

3 år <3

Idag firar jag och The Fighter Vg 3 år tsm, på fredag den 13 ;) härligt <3

sjuk

Har varit sjuk i tre dagar nu, sjukt less på detta nu. Värdelöst!
 
Mina prinsar måste ändå tas hand om, även om man är sjuk.
I feel so alone
 <3
 

sagan om The Fighter Vg !

På fredag är det 3 år sedan han med det stora F blev bara MIN !<3

 

Den 13 december 2010 var dagen då jag skrev på pappren och han blev min :D

 

Men våran berättelse började några dagar tidigare, runt den 1 december ser mamma The Fighter Vg ”figge ” på annons. Jag tycker på annonsen att det var väl inget speciellt med den hästen, men min kloke mor sa åt mig att vi skulle åka och kolla på honom.

 Figges Annons var utsatt den 17 november:

Figge är en söt liten häst ca 158-160 cm. f-05 e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4) e.Robin Z- Labrador. Han är brun med bläs, väl ihopkommen med bra hals med rätt rejäl i modellen.

Figge är grundutbildad och hoppad uppsutten. Han är mycket snabb upp från backen och hoppar med god teknik. Det är en känslig och framåt häst, men han är väldigt snäll och har alltid öronen framåt, bråkar aldrig.

Snäll i all hantering inkl. klippning och lastning!

Säljs till en liten känslig ryttare som vill ha en rid och tävlingskompis att älska!

 

 

Så den 4 december åker vi till Viby gård för att kolla på Figge, första tanke var att han var väldigt nervös av sig ville inte stå själv i stallet, ropade efter sina kompisar. När vi väl åkte iväg till ridhuset och skulle prova rida lite så visade dom först upp Figge för mig. 
Fick en bra känsla om honom hoppade en fem och en halva med han, Han hoppade väldigt pigg och spring glad vågade inte ta så mycket i honom då dom hade sagt att han var en känslig häst ;) heheh

 

Jag och mamma pratade i bilen hem och vi åkte vidare för att titta på en annan häst samma dag som stod i närheten, usch hur den hästen såg ut L

Den 10 december vetrinärbesiktades Figge Ua .

Så den 13 December åkte jag och pappa för att hämta min nya stjärna :D Nicke blev överlycklig för att få en ny kompis igen och Figge verkade stormtrivas från dag ett hos mig !

 
 
 

Den 30 december åkte vi med Figge till ridhuset för första gången, vi hoppade åter igen fem och en halvan. Överlycklig ryttare.

 

I januari började vi träna för instruktör, vi började dom första gångerna med att travhoppa hela tiden men så småningom så kom vi över till att galoppera, första gången var det inte meningen att vi skulle ta en övning i galopp men som att det blev ett missuppfattande så valde vi att fort sätta  i galopp. Gick strålande ;)

Men med tiden började vi få lastnings problem med Figge, så jag anlitande en person som kunde hjälpa oss, och vipps från att stå i 2 h att försöka få in honom så kunde jag lasta honom själv på 1 minut :D

Jag och Figge debuterade på tävlingsbanorna den 1 maj på våran hemma klubb Älvkarleby Ridklubb. Vi hoppade 90 cm och 1 m , i 90 klassen gick vi felfria och i 1m vägrade vi ut oss men jag var så otroligt nöjd över våran debut och Figge första tävling någonsin

 

 

Sen rullade tävlingarna på:

14 maj tirk 90 cm felfritt

 

2 juni ärk 80 och 90 båda felfria

 

19 juni upk 85 och 95 båda felfria( figge uppfödare var på plats och såg oss)

11 augusti tirk 1m felfritt

3 september hofors 95 och 105 felfri i 95 klassen och 1 ner i 105 klassen

17 september tirk 1m och 110 debut felfri 1m och 2 ner i 110 klassen

Sen rullade det på :D

Så under 2011 debuterade vi från 80 cm till 110 cm :)

 

Under 2012 debuterade ví upp mot 120 :)

 
 
 Våran första bästa placering 2012 :D <3
Debuten i 120 :D <3
vi hade ett kanon år, fast på vinten sen satte jag ut Figge på annons och några kom och kollade och en fastande för figge och vi har i väg och kollade honom, köparna bakade ur och jag beslutade mig för att behålla figge.
 
I början på 2013 så började jag och figge träna för Lotta Sjöberg (fd Schultz)
 
Började året med att ta e 7:e plats på grs med en uteslutning i omhoppningen, vi hoppade en oxer baklänges så kan det gå om ryttaren inte är med;) hahah men oj så fin han var.
 
Våran första nolla i 120 klass satt vi på hemma plan på laxhoppet och vi kom 4:a :D
 
och 3:a i en annan klass samma helg <3
sen rullade resultaten på en 6:e plats på jumpclub i 110 klass
 
den 18 augusti DEBUTERADE vi 125 :D men bara ett ner, oj så stolt och nöjd jag var den dagen :D
125 :D
 
Sen avslutade jag och figge tävlingsåret på topp 2:a i 120 klassen  och 3:a i 115 klassen i avesta . åååh ville verkligen inte att denna tävling skulle vara våran sista för året men det var bra så, ha fint minne till nästa säsong och tävling. man ska sluta på topp :D
 
Den fantastiska häst har gett mig så mycket och jag är en stolt ägare till honom, fast att vi har våra stunder ibland ;)
 
Våran saga i korthet kan inte skriva allt då skulle detta inlägg bli enormt långt.
 
Mitt mål med Figge var att tävla 120 och nu har vi tävlat 125 så det är dags att tänka på nya mål som att vi har uppnått det målet som jag hade för Figge i hans liv ;) <3
 
Nu ser jag fram emot nytt tävlingsår med min prins, nya mål ska sättas upp och tränas emot.
 

2014 här kommer vi!
 
Jag och min prins hoppas jag att vi får många till år med framgång !<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Mitt dröm ekipage

Santa fe, hur snygg som helst och BLÅÅÅÅ :D
Dags att vinna lite pengar kanske ;)
Tänk att köra runt i detta snygga ekipage med Figge i, även köpa en ur snygg påläggskalv :D (har redan en i sikte)
 
 
Blenda MVG
http://www.vibygard.se/blenda.asp

f.120623, brun, bläs, 4 vita ben. 

Blivande mkh ca 165 cm

 

e.Baltimore u.Like her mother xx

e.Mas Media- Precocius

Är du ute efter en superfin 1,5 åring så rekommenderar jag verkligen till att köpa en häst av Vibygård av Camilla.
superbra uppfödare.
 
Dags att börja drömma vidare i väldigt många år till ;) suck, tänk om man kunde vinna mycket pengar. Bygga en supersnygg gård med eget stall och ridbana .
 
dröm vidare Matilda ;)
 

Bonde söker fru

Nu har dom äntligen valt på bonde och alla val var bra , rätt ;) haha härligt att det ska bli ett till år :D 

Idag har vi lagt ut 6 ton asfalt för hand , alltså typ 3 ton har jag skottat ut idag och det känns i armarna ;) 


Red ut på Figge idag, han var lite mera vild idag . Inte lika som igår ;) 

Nu är nästan alla julklappar klara , även älsklings, dock är jag lite nervös över detta , då det är första gången och man vet ju aldrig jag kan ju ha köpt helt fel ;) 

Tack och god natt :) 

Första lite mera snön kom inatt :) 


Min älskade ponny ❤️


Måndag och tisdag


 
I går måndag var det lite jobbigt att jobba var lite lätt trött ;)
 
När jag kom hem lagade jag mat och sen klippte jag äntligen hela figge igen, som att jag köpte en ny maskin i lördags :)
God jul Matilda önskar Matilda ;)
 
Hoppas att jag har bättre tur med denna klippmaskin än vad jag hade med den andra. dock var det väldigt mycket billigare än denna.
Högst upp till höger är hur han såg ut innan :)
Nu ser han äntligen ut som en tävlingshäst igen :D
Efter klippningen så red jag ut barbacka, fick dock hålla i mig då det blåste ute lite och då passade figge på att vara rädd för det mesta ;)
 
Idag tisdag har  det varit jobb som vanligt.
 
Efter jobbet gjorde jag mat igen ;) ( vardagarna ser lika ut, jobb, laga mat och fixa hästarna)
 
I dag åkte jag och Figge med Linda och Dylan till ridhuset, gud så fin Dylan har blivit jag har inte sett honom på några månader nu. kommer bli kanon bra de där :D
Figge då, han skötte sig hur bra som helst, jobbade på bra. vi rullade på lite travbommar och små hinder till en början, fokus på att vara mitt över hindren och bra väg före och efter.
 
sen höjde jag upp räckerna till typ 110 -120 höjd och hoppade tre räcken efter varandra och jäklar som han tände till. Så jäkla fin han var idag. Ville inte sluta hoppa :D Vilket sug men ända otroligt lydig på ett rakt bett red jag me :D
 
Slutade passet med ett otroligt leende på läpparna :D
 
 
Nu är det dags att sova ny jobb dag imorgon :)
 
God natt :D
 

en fullspäckade helg är nu över :D

Måndag igen och helgen har gått sjukt snabbt, dock har jag inte fått myst så mycket som jag skulle viljat med mitt älskade hjärta <3
 
I fredags gjorde vi egen pizza ganska så sent så efter maten åkte vi hem till mig för att släppa in mina hästar :)
 
Lördagen så åkte jag och Annica i väg till Pernillas gård och löshoppade Figge, jag har aldrig gjort det med honom förut och han är 8 år ;)
gick strålande, dock vill jag ha mer bakben och mer sug mot hindren  ;) '
 
efter löshoppningen så bytte jag om för att åka till gränby med hjärtat Linnea och skulle shoppa julklappar och umgås :D Dock blev det inte så mycket julklappar klara som jag hade hoppas på men det finns ju tid kvar att lösa de på ;)
 
Fick med mig en gullig tomte me hem till hjärtas hus. Passa perfekt i detta hörn i trappen tycker jag ;)
 
I går söndag var det äntligen dags för att åka till GLOBEN :D åååh som jag hade längtat.
Vilket jäkla drag det är när dom kör i globen det är sjukt :D
 
Jag är så jäkla förvånad att jag klara av yttligare ett åt UTAN ATT KÖPA EN ÄNDA HÄSTSAK, :O vad hände ;)
Dock plockade jag ut det jag ville ha i julklappa, sjukt nöjd :D
så mitt kort kunde ha stannat hemma i går, tack mammi för allt :D <3
 
Hade en sjukt trevlig dag med min älskade mamma och stora syster , längtar till nästa år redan. får se om vi får med oss grabbarna med då ;) '
 
Detta var sista året på globen, nästa år byter dom arena. Det blir perfekt, närmare för oss :D
 
Nu är det måndag igen och en vecka kvar att jobba sen går jag och stämplar till värmen kommer tillbaka :)

The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0