Tävling på GRS

Idag var de dags igen tävling :D 

Började med att hoppa 1 m avd A ;) fick upp ett väldigt bra tempo . Dock fick vi med oss två bommar på vägen . Men är super nöjd i alla fall. 

Har suttit och mes ridit på sista tiden , ingen tryck i galoppen idag hade vi verkligen de i båda klasserna men Curre måste välja sig att gå i detta tempo me, nu hängde inte frambena med riktigt ;) 

I 110 klassen avd B där , fick vi med oss 3 ner . Första får ja ta på mig. Kom fel på 3.an ( hoppade mera rakt upp) sen skulle de vara 5 galoppsprång till 4an men vi fick in 6 och de blev för trångt xD så rev de sen gick de fint resten av bana , tur på 7an ;) sen 8 och 9 an rev vi . 8 kom vi fort ur sväng med bra tryck . (Curre tog lite eget beslut där . ) Hann inte upp och sista hindret lyfte han inte bakbena ( kommer film i morgon ) 

Men är också här väldigt nöjd med oss idag . Hade en betydligt bättre känsla än Heby. 110 var teknisk svår men de är bra att träna på de me ;) men denna tävling fick ja flyt hela tiden . Galoppen satt där och ja Curre sög sig till hindren på ett annat sätt :) 

Hinder nr . 1 :) 

Hinder nr 2 

Hinder nr 3 . Inte en lätt sväng dit inte . Ojoj alla hade nog svårt där . Gällde verkligen att ha med sig hästen direkt efter 2 an och svänga skarpt tillbaka :) 

Precis som förra året , så är/ var de Vasaloppets dag me . 


Social hästskötare ja hade med mig ;) 
Sorry mamma var tvungen ;) <3 
❤️😍😘

Men som sagt nöjd med dagen fast mycket fel på resultatet . Känslan var där och galoppen var där . De är de viktigaste . Slår resultaten med hästlängder ;) 

Som sagt filmer kommer upp i morgon :) 

Ha de bäst . 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0