måndag den 25 januari.

gillar tydligen att blogga på måndagar, nej då har inte varit allt för mycket omotiverad av att skiva och sen så har curre vilat.
 
i morse ringde kl 5 på morgon, ( som den annars gör när jag jobbar fm) men nu skulle ja upp för att hjälpa hjärtat i ladgården, då han (vi, ibland ;) ) har de en vecka nu :)
 
så efter lite mys med tjurarna och mockning där så stack ja till stallet och hade utsläpp, longerade curre lite grann, väldigt pigg och vill bara springa fort, ;) hahha nej då vissa stunder jobbar han på riktigt bra :)
sen fixade ja stallet såklart och vatten ut i hagarna. skönt med bara -3 grader nu :)
 
 
nu ska jag snart i väg och jobba em pass :)
 
som sagt Curre vaccinerades i tisdag efter de fick en kraftig reaktion på vaccinet så han fick 40 graders feber och betedde sig riktigt konstigt så tisdag kväll/ natt tog jag ut veterinären för att vara på den säkra sidan, visade symtom på kolik men magen "bullrade" på bra så han fick febernedsättande. och sen vila såklart. fram tills i går . febern försvann på torsdagen.
 
red honom igen igår ut i skogen och allt känns som vanligt igen .
 
så de har varit lugnt på hästfronten bara om pyssling :)
 
 
i lördags tog ja och hjärtat en skotertur, åkte hem till mamma och där träffade vi på killen som är stort fan av allt som brummar ;)
mosters älskling :) <3
lite fika där innan vi drog till stan på lite god mat och härliga personer :)
Blev dock tre klockan på natten innan vi kom hem så var lite halv mör i går ;) hihi
 
 
men hittade på lite saker i går i alla fall, red som ja skrev om tidigare, höll på att bli påkörd av en jägare som kom i hög fart i en kurva och fick sladd. men förutom de var curre jätte fin att rida :)
 
efter stallet drog ja upp till norrby för att kolla på hoppträning för Arnold, lärorik! hoppas att man kan vara med nästa gång :D
 
när ja kom hem där i från handlade ja mat och sen backade ja lite bollar , bra sugen xD
 
 
sen vart de god middag och tv resten av kvällen :)
 
Nu är de dags att fixa håret och åka till jobbet , ha en härlig måndag :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0