Fredag , lördag och söndag

Då var helgen över och ny vecka står och knackar på dörren ;) 

I fredag fick Hoppe sin vilodag :) sen jobbade jag EM , efter jobbet drog vi ett gäng till tp och åt hamburgare . Riktigt gott och trevligt . 


I lördag så red jag och mamma ut . Lite dåliga vägar just nu att rida på så man kan rida lite längre men vi först tränade våra hästar på att hoppa över diken eller ja var knappt ett dike men frågar man hästarna så var de ett slukhål xD haha men över tillsist kom dom . Red en sväng i trav tempo och sen klättrade vi lite med dom i små backar . Så tog vi "diket" igen på hemvägen ;) otroligt härlig dag att rida ;) 

I dag söndag så var jag sent istallet , varit lite kalas och annat innan idag :) 
(null)
På ena sidan har taket kommit på ☺️👌 


Red ut på Hoppe idag igen , på en väldigt lerig grusväg . Hoppe var bra fin när vi väl var tillbaka i stallet xD  
Red i ca 40 minter . Vi har en väg som vi måste vända på som är avstängd så använde den vägen idag . Travade först fram och tillbaka sen en gång i frisk galopp fram och tillbaka sen började vi jobba lite på att fatta galopp från skritt . Gick riktigt bra på slutet , Hoppe hade svårt att koncentrera sig på att jobba ;)  sen tog vi en lång och låg galopp upp till vändplan och sen lång och låg trav hem , men skritt också så klart :) 

Fick tvätta av benen och svansen efter ridturen ;). Masserade även honom lite , som var mycket uppskattat :) 

Greja lite i stallet innan de var dags att nattfodra hästarna . Broddade ur idag , nu är de inte is i hagen eller på några vägar man kan rida ut på så nu rök dom :) 
(null)
Så skönt att vara nakenfis i hagarna om dagarna :D ❤️.  

Ha en bra start på veckan :) / Matilda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0