Söndag måndag tisdag

Han fick vila i söndags men busade på bra i hagen flera ggr med Lillen . :) 


I går måndag var de hoppträning igen . Vilken bra träning och känsla jag fick :) nu satt galoppen hela träningen igenom :) 
(null)
Började med att jobba hästarna på långsidan och göra små ändringar i galoppen . Vända över på ridhuset för att hoppa ett räcke som stod på medellinjen, en volt och tog räcket igen och sen vidare ut och hoppa en studsserie på andra långsidan .åt båda hållen . 

Sen gick vi vidare till att hoppa bom räcke , långsidan vart de ifrån studsserie till oxer 5 galoppsprång räcke (lite långt)  vända snett igenom hämta räcket på medellinjen och sen avsluta med kombination med 2 galoppsprång i mellan .   
När vi bytte varv vart de bom ,oxer långsidan med räcke 5 galoppsprång oxer vända snett igenom över och hämta räcket och sen kombinationen igen :) 

Hoppe hoppade riktigt bra alla ggr och som sagt fick snurr på galoppen . Avslutade och hoppa banan på 110 . Liten "skräck" var oxer 5 galoppsprång räcke där oxern kom ganska så snabbt och många hade svårt att få till 5 galoppsprång där men vi satt de varje gång och de vara så skönt :) inga problem med oxern eller galoppsprången :D duktiga lilla häst 🐴❤️ 


Idag tisdag gick vi en halvtimmes promenad :) 

(null)
// Matilda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0