Söndag och måndag

I söndags var de dagen melllan två hoppträningar så vi tog rundan där de är väldigt mycket skritt och sen vart de kravlöst trav och galopp . Han var pigg och kändes fräsch 
(null)

(null)
Efter passet lekte Hoppe med katternas klösbräda 😂 

I går måndags så tog jag och Lillen en tömkörning i skogen , första tömkörningen utanför gården han var bra taggad på vägen ut men sen lugna han ner sig efter ett tag och gick väldigt fint och skötte sig jättebra . Vi travade även lite :) 
(null)

(null)

(null)

(null)
Fin och duktiga lilla ponny <3 

Sen på kvällen åkte jag och Hoppe på hoppträning . Vi har backat bandet lite på träningarna och återgått mycket till styrkeövningar , som att vi inte vet när man kan tävla igen 🙈 
(null)
Vi gjorde två olika banor , började med kuberna längst ner , hoppa varannan fortsatt med linjen snett igenom med grön/gula oxern ut  och sen in på volt och hämta studsen , sen långsidan ner . :) 

Andra var kubhindren vända rätt över ridbanan och fånga upp ett smalhinder sen in på studsen och avsluta med långsidan med räcke är och galoppbommar innan . 

På slutet satt vi ihop båda linjerna och de vart en lång banan och de kändes i hästarna ;) 

Hoppe var superfin , men kände av lite träningsverk sen i lördags tror jag. Oxrarna hade vi jobbigt me han gjorde absolut jobbet och hopade över men dom kändes väldigt långa hade ingen riktigt kraft över där , men räcket klippte han enkelt :) 

Jättenöjd med gårdagens träning :) 


// Matilda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
The Fighter Vg
e.Carte d Ór u. Merzedes (F.4)
e.Robin Z- Labrador

"Figge" köpte jag vintern 2011 från Vibygard.se , då hade han bara hopp tränat 5 ggr. Där ifrån har vi sedan tagit oss hela vägen upp till 120 klasser. Figge är en helt underbar häst att ha att göra med, så otroligt lätthanterlig i allt.

Manique
"Nicke" är min gamla tävlingsponny som nu går och har det väldigt bra i dom stora hagarna här hemma.

RSS 2.0